Menu Zoeken

Industrie

Luchtbehandelingskasten met “In house moving service” bij LelyPharma

Levering van 4 luchtbehandelingskasten in binnenopstelling. De units zijn door Rosenberg in het reeds gebouwd pand op hun plaats gezet.
Bekijk foto's

Renewables Laboratorium Avantium Amsterdam

Rosenberg hoogwaardig composiet luchtbehandelingskasten voor laboratorium Avantium Amsterdam
Bekijk foto's

Nieuwbouw Knapen Trailers

Als Europa ’s eerste producent van schuifvloertrailers en uitvinder van de zelfdragende bouwwijze is Knapen Trailers dé specialist in transportefficiëntie.
Bekijk foto's

Kaasfabriek A-Ware Heerenveen

HEERENVEEN: A-ware Food Group bouwt haar nieuwe kaasfabriek in Heerenveen op Internationaal Bedrijvenpark Friesland. De kaasfabriek is een uitbreiding van het dienstenpakket van het familiebedrijf en heeft bij aanvang een capaciteit van 60.000 tot 80.000 ton kaas per jaar. De bouw start begin 2013 en eind 2014 is de fabriek operationeel.
Bekijk foto's

Friesland Campina Veghel

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. Met een jaaromzet van 11,4 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de vijf grootste zuivelondernemingen in de wereld.
Bekijk foto's

Cono kaasmakers West Beemster

Rosenberg gaat 9 luchtbehandelinsgkasten leveren voor de nieuwbouw met een totaal luchthoeveelheid van 209.000 m3/h, voor de engineering en montage is Cofely Roden verantwoordelijk.
Bekijk foto's

Endemol studio’s – Arena Amsterdam

Endemol Nederland is de grootste tv-producent van Nederland en is onderdeel van Endemol Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.' Voor de nieuwe studio's van Fox heeft Rosenberg in opdracht van Lomans Kunststof Luchtbehandelingskasten van het type Liberty geleverd.
Bekijk foto's

Douwe Egberts – Grimbergen België

Douwe Egberts bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Voor de ventilatie van de bestaande productieruimtes van Douwe Egberts Grimbergen in België heeft men gekozen voor de Kunststof Luchtbehandelingskasten van het type Liberty.
Bekijk foto's

Automotive Campus – Helmond

Automotive Campus te Helmond. De AFB-faciliteiten kwamen hier tot stand door een samenwerkingsverband tussen een aantal bedrijven op de Campus zoals TNO, TASS International, VDL, Benteler Engineering Services, bouwbedrijf Van de Ven, Installatiebedrijf Heesmans en de gemeente Helmond. Men heeft hier verschillende onderzoeksfaciliteiten laten bouwen waar in opdracht van meerdere automobiel fabrikanten testen en onderzoeken wordt uitgevoerd.
Bekijk foto's

PPO – Lisse

Bij PPO Lisse wordt onderzoek gedaan naar bloembollen en bomen. In het kassencomplex met afdelingen, variërend in grootte van 25 tot 120 m2, zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig voor bemestingsonderzoek, belichtingsonderzoek en waterbroei.
Bekijk foto's

Farm Frites – Lommel

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen.
Bekijk foto's

Bavaria

Bavaria is een van de oudste bierbrouwerijen van Nederland. Hier heeft Rosenberg in opdracht van Heesmans installatie techniek de luchtbehandelingskasten van het type Liberty mogen leveren voor het nieuwe hoofdkantoor, voor het brouwerijcafé Moorees en op verschillende locaties in de brouwerij te Lieshout.
Bekijk foto's

ECN – Petten

ECN levert vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines kennis en technologie gericht op een duurzame toekomst van onze energiehuishouding.
Bekijk foto's

NedZink – Budel

Nyrstar/ NedZink te Budel is de enige zinkproducent in Nederland en al 120 jaar gevestigd in Budel-Dorplein. Rosenberg heeft hier luchtbehandelingskasten van het type Liberty geleverd. De duurzaamheid van de omkasting en het zeer lage eigengewicht waren doorslaggevend voor de gekozen kunststof luchtbehandelingskasten van het type Liberty.
Bekijk foto's