Menu Zoeken

Renovatie

Zwembad Het Slagman – Enschede

Het Slagman is een schitterend gelegen zwembad in Enschede-Noord en bestaat uit een sportbad en een apart sta-diep instructiebad. Voor dit zwembad heeft Rosenberg Kunststof Luchtbehandelingskasten geleverd van het type Liberty Zwembad.
Bekijk foto's

luchtbehandelingskasten voor Centraal Station – Amsterdam

Amsterdam Centraal is een van de grootste openbaar vervoersknooppunten van Nederland. Het wordt getransformeerd tot een hoogwaardige entree van de stad. Amsterdam Centraal wordt voorzien van moderne reizigersgemakken. Voor de verschillende nieuwe commerciële ruimtes heeft Rosenberg Kunststof Luchtbehandelingskasten geleverd van het type Liberty.
Bekijk foto's

Douwe Egberts – Grimbergen België

Douwe Egberts bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Voor de ventilatie van de bestaande productieruimtes van Douwe Egberts Grimbergen in België heeft men gekozen voor de Kunststof Luchtbehandelingskasten van het type Liberty.
Bekijk foto's

Heineken IHO – Amsterdam

Dit prachtige historische gebouw, de Heineken Villa, is in opdracht van Heineken totaal gerenoveerd. In samenwerking met Unica Amsterdam werden hier twee nieuwe kunststof luchtbehandelingskasten van elk 34.000m3/h op het dak geplaatst.
Bekijk foto's

Koninklijke Ketalis – St. Michielsgestel

Al meer dan 220 jaar is Kentalis dé specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Kentalis heeft hart, oog en oor voor de ander. Onze klanten krijgen allerlei mogelijkheden om zich te ontwikkelen in de taal en communicatie. Om te zorgen dat zij zo goed mogelijk kunnen meedoen aan onze samenleving.
Bekijk foto's

ECN – Petten

ECN levert vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines kennis en technologie gericht op een duurzame toekomst van onze energiehuishouding.
Bekijk foto's

Kantoor ABT Velp

ABT is een multidisciplinair bureau dat zich richt op de kennisgebieden constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek.
Bekijk foto's