Menu Zoeken

Scholen

RSG Slingerbos

RSG Slingerbos is een Nederlandse openbare middelbare school met vestigingen in Harderwijk en Zeewolde. De school werd opgericht in 1966 en groeide daarna uit tot een scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo met meer dan 1200 leerlingen.
Bekijk foto's

Campus – Winschoten

Deze nieuwe campus te Winschoten is voorzien van meerdere Liberty luchtbehandelingskasten in buitenopstelling. Wolter en Dros heeft in samenwerking met Rosenberg een concept ontwikkeld waarin de kunststof luchtbehandelingskasten een onderdeel vormen van de totale klimaatinstallatie.
Bekijk foto's

Helicon Opleidingen – Den Bosch

Eigentijds groen onderwijs, bijzondere opleidingen, uitzonderlijke scholen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Aan de uitstraling van deze VMBO-school in 's-Hertogenbosch zijn deze kenmerken duidelijk zichtbaar.
Bekijk foto's

Bredeschool – Nuenen

Deze Bredeschool is voorzien van luchtbehandelingskasten waarbij geluid, in verband met de aanwezigheid van apartementen, een belangrijk aspect was. De luchtbehandelingskasten zijn daarom voorzien van geintegreerde geluiddempers.
Bekijk foto's

Erasmus College Zoetermeer

Installaties uitgevoerd met Hoog Rendement units van het type Liberty HR plus.
Bekijk foto's

Fonteinschool – Rotterdam

Deze luchtbehandelingsinstallatie is uitgevoerd met Rosenberg Hoogrendement WTW units. Deze WTW units van het type Liberty HR Plus zijn standaard voorzien van een geïntegreerde regeling van Priva en in meerdere uitvoeringsvormen leverbaar.
Bekijk foto's

Kulturhus – Boven Leeuwen

Het "Kulturhus" D'n Dulper in Boven-Leeuwen is voorzien van meerdere luchtbehandelingskasten type Liberty. In samenwerking met installateur Megens uit Druten zijn de LBK's voorzien van Priva regelingen welke in de LBK's zijn geïntegreerd.
Bekijk foto's