Menu Zoeken

Zorgsector

Medisch Centrum Leeuwarden

“Wij zijn zeer tevreden over het traject van aanvraag tot en met levering en ter plekke samenbouwen van de luchtbehandelingskast door Rosenberg. De keuze voor een kunststof omkasting is een weloverwogen beslissing geweest i.v.m. de hygiëne en corrosiebestendigheid in een ziekenhuis omgeving”, aldus Jelle Wagenaar van Technisch beheer en Onderhoud.
Bekijk foto's

Koninklijke Ketalis – St. Michielsgestel

Al meer dan 220 jaar is Kentalis dé specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Kentalis heeft hart, oog en oor voor de ander. Onze klanten krijgen allerlei mogelijkheden om zich te ontwikkelen in de taal en communicatie. Om te zorgen dat zij zo goed mogelijk kunnen meedoen aan onze samenleving.
Bekijk foto's

Instituut Verbeeten – Tilburg

Instituut Verbeeten levert als specialistisch ziekenhuis topklinische zorg op het gebied van radiotherapeutische oncologie en nucleaire geneeskunde. Het instituut werkt vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit.
Bekijk foto's

Havenziekenhuis Rotterdam – Rotterdam

Een korte samenvatting van wat er gedaan is voor het Havenziekenhuis.
Bekijk foto's

Gezondheidscentrum – Eemnes

Er zijn hier Kunststof Luchtbehandelingskasten type Liberty geleverd in een door de architect bepaalde Ral kleur. In principe kan Rosenberg de luchtbehandelingskasten in elke gewenste Ral kleur leveren.
Bekijk foto's