Menu Zoeken

Zwembaden

zwembad de Wetterstins in Burgum

Het zwembad is een moderne en veilige ruimte geworden. De vloer is betegeld met stroeve tegels en kabels zijn weggewerkt. Bijzonder is het nieuwe luchtcirculatiesysteem van OpenBalance waardoor bezoekers geen tocht ervaren..
Bekijk foto's

Nieuwbouw Zwembad IJsselslag Zutphen

De architect en bouwer hebben het gebouw zo duurzaam mogelijk gemaakt zover de opdracht dit toeliet. Hierdoor wordt een zeer energiezuinig zwembad neergezet. In vergelijking met andere baden zal IJsselslag veel zuiniger omspringen met energie. Hiervoor zijn diverse energiebesparende maatregelen getroffen, zowel in de isolatie als in vernuftige installatietechnieken.
Bekijk foto's

Zwembad De Veur Zoetermeer

Zwembad De Veur heeft het meest sportieve karakter van de drie Zoetermeerse zwembaden. Het beschikt over een ondiep bassin van 10 bij 8 meter, en een wedstrijdbassin van 25 bij 15 meter. Dit bassin heeft tevens een 1- en een 3-meterplank, en is dus geschikt voor schoonspringen en zwemwedstrijden.
Bekijk foto's

Centerparcs Huttenheugte

De technische afdeling van Centerparcs liet ons nog weten: “De LBK draait prima, lekker stil en energie zuinig!” Wij wensen Centerparks heel veel onderhoudsarme jaren toe met de nieuw kunststof kast!!!
Bekijk foto's

Mirandabad Amsterdam Zwembad uitvoering

Een deel van de technische installaties is toe aan vervanging. Die gelegenheid grijpt het zwembad aan om ook iets te doen aan het energieverbruik en de duurzaamheid van het gebouw. Na de verbeterslag kan het zwembad weer voor langere tijd mee. Met deze renovatie krijgt het De Mirandabad ook een aantal nieuwe voorzieningen.
Bekijk foto's

Baopt systeem Zwembad Waterwijck Steenwijk

Rosenberg heeft hiervoor 3 luchtbehandelingskasten geleverd met een totale luchthoeveelheid van 60.000 m3/h. Twee daarvan zijn op het dak geplaatst en voor het zwembad is deze ter plekke door de eigen montage ploeg in de technische ruimte samengebouwd. In de fabriek zijn al de benodigde opnemers en regelaars voor het BaOpt systeem gemonteerd en bedraad.
Bekijk foto's

Zwembad Het Slagman – Enschede

Het Slagman is een schitterend gelegen zwembad in Enschede-Noord en bestaat uit een sportbad en een apart sta-diep instructiebad. Voor dit zwembad heeft Rosenberg Kunststof Luchtbehandelingskasten geleverd van het type Liberty Zwembad.
Bekijk foto's

Sportcomplex Koning Willem Alexander – Hoofddorp

Het Huis van de Sport is een project waarbij de modernste technieken op het gebied van Luchtbehandeling zijn toegepast. De kunststof Luchtbehandelingskasten van het type Liberty Zwembaden zijn uitgevoerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie terugwin- en ontvochtigingssystemen. Voor de zwembaden is dit zogenaamde Hemmes principe toegepast op de luchtbehandelingskasten voor de verschillende zwembaden.
Bekijk foto's

Zwembad Groenhoven Gouda

Voor de drie binnenbaden en de diverse nevenruimten zijn kunststof luchtbehandelingskasten geleverd. Nadruk lag in het ontwerp van de luchtbehandeling op duurzaamheid, energiezuinigheid en betrouwbaarheid.
Bekijk foto's

Zwem-Sport-Zorgcentrum Ravijn – Nijverdal

Zwembaden verbruiken veel energie en ze vormen veelal een zware belasting voor het milieu. Het is dus geen wonder dat er naar duurzamere oplossingen wordt gezocht. De gemeente Hellendoorn zette hier intensief op in en onderzocht de mogelijkheden van alternatieve energievoorzieningen, zoals de toepassing van biodiesel en houtverbranding in het nieuwe sportcomplex Het Ravijn - zwem sport zorg -. Het Ravijn bestaat uit drie binnenbaden, vier buitenbaden, een sporthal, een spel- en sportuitleen en een ‘zorgvloer’.
Bekijk foto's