Menu Zoeken

Rosenberg in dienstbare stand

Zoals vele bedrijven volgt ook Rosenberg nauwkeurig de richtlijnen en instructies van het RIVM als het gaat om de Corona-situatie. Uw en onze gezondheid staat voorop en daarom zijn er door ons passende maatregelen getroffen. Uiteraard doen wij er alles aan om onze dienstverlening op peil te houden en dragen wij bij om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Er is dagelijks overleg met onze toeleveranciers om op mogelijke situaties in te kunnen spelen.    

Alle fabrieksbezoeken en afspraken van onze buitendienst en kenniscentrum moeten wij helaas voorlopig uitstellen of op een andere manier uitvoeren. Onze medewerkers werken de komende tijd zoveel mogelijk vanuit huis. Onze productie blijft, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen, volledig in bedrijf, zodat de huidige en toekomstige leveringen gewoon plaats kunnen vinden.

Onze (service)monteurs in de buitendienst zullen u geen handen schudden en moeten de mogelijkheid krijgen om regelmatig hun handen te wassen met zeep en de handen kunnen afdrogen met papieren handdoeken. Mochten er op de locatie indicaties zijn van Coronavirus symptomen zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts neem dan telefonisch contact met ons op zodat we gezamenlijk een oplossing kunnen bedenken zodat onze mensen veilig kunnen werken.

Per telefoon, e-mail, Whatsapp of video conference calls middels Skype hopen we u nog steeds goed en persoonlijk te kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.

Rosenberg Ventilatoren en Klimaattechniek

030 274 82 82 post@rosenberg.nl

Of neem contact op met onze buitendienst:

Regio West, Mark Leemkuil
06 297 30 222
mark@rosenberg.nl

Regio Zuid, Marcel Bisseling
06 833 16 898
marcel@rosenberg.nl

Regio Noord, Bert Forsten
06 250 70 545
bert@rosenberg.nl

Export, Leon Moerman
06 539 57 136
leon@liberty-ahu.nl