Menu Zoeken

header_industrie

Industrie

Voor de voedingsmiddelen- en petrochemische industrie ontwerpt en produceert Rosenberg speciaal op maat gemaakte luchtbehandelingskasten. Bij het ontwerp ligt de nadruk op hygiëne, resistentie en reinigbaarheid.

De composiet kastwandconstructie met dubbele paneelafdichting leent zich bij uitstek voor toepassingen waarbij hoge hygiëne eisen worden gesteld.
De luchtbehandelingskast heeft een volledig vlak en glad binnen oppervlak dat uitstekend reinigbaar is en bestand is tegen schoonmaakmiddelen met eventuele chemische toevoegingen.
De kans op oppervlaktecondensatie op ongewenste plaatsen is nagenoeg uitgesloten dankzij de zeer goede thermische eigenschappen (TB1, T1 volgens NEN-EN 1886).

Corrosie op de kunststof kastwandconstructie is uitgesloten waardoor de luchtbehandelingskast standaard geschikt is voor toepassing in een corrosieve atmosferische omgeving met corrosiebelastingcategorie C5 (volgens ISO 12944-2).
De panelen zijn volledig gesloten en dampdicht uitgevoerd waardoor geen vocht kan binnendringen in de constructie. Ook na een calamiteit waarbij de LBK is blootgesteld aan overtollig vocht, ontstaat geen blijvende schade aan stijlen en panelen.

Kunststof kast, kunststof luchtbehandeling, zwembad kast, industrie kast, plastic airhandling, liberty rosenberg, luchtbehandeling kast, luchtbehandelingskasten kunststof, energiezuinige luchtbehandelingskast, energiezuinige kast, kunststof kasten, rosenberg kasten, liberty kasten, rosenberg luchtbehandeling, kaaspakhuis kunststof, zwembad kunststof, liberty kunststof

De Liberty luchtbehandelingskast kan geleverd worden in vele varianten, afgestemd op de specifieke eisen in de vervangingsmarkt.
Door het lage gewicht en de stabiele constructie (klasse D1(R) volgens NEN-EN 1886) kunnen kasten geleverd worden in één deel tot een lengte van 12m met een luchtdebiet tot 70.000 m3/h.
Verder kunnen de luchtbehandelingskasten worden voorzien van geïntegreerde regeling en voor gemonteerde bekabeling. Door deze combinatie is vervanging van bestaande luchtbehandelingskasten binnen een geplande (korte) onderhoud-/productiestop gemakkelijker te realiseren.
Voor moeilijk toegankelijke technische ruimtes kan de luchtbehandelingskast worden geleverd in delen, of in stijlen en panelen en ter plekke worden samengebouwd.

Ga voor de brochure naar documentatie brochures.