Scholen

In alle details is gedacht aan uw duurzame en energiezuinige school toepassing. Onze luchtbehandelingskast is opgebouwd uit 70mm dikke kunststof panelen met de hoogste isolatiewaarde van T1/TB1 en een uitstekende geluiddemping. De panelen zijn volledig dampdicht met een duurzame dubbele afdichting.

Eigenschappen voor uw school

In alle details is gedacht aan uw duurzame en energiezuinige school toepassing. Onze luchtbehandelingskast is opgebouwd uit 70mm dikke kunststof panelen met de hoogste isolatiewaarde van T1/TB1 en een uitstekende geluiddemping. De panelen zijn volledig dampdicht met een duurzame dubbele afdichting. De geheel gladde vlakke binnenwanden zijn goed te reinigen. Koudebrugvrije sloten zijn weggewerkt in het paneel met overdrukbeveiliging en sleutelbediening. Onze als optie leverbare kunststof dakopstand maakt een mooie montage op het schooldak eenvoudig.

Tot 40% lager gewicht en in onderdelen leverbaar

Het hoge gewicht van een luchtbehandelingskast kan een belemmering zijn bij het bepalen van de juiste plaats. Met name in de vervangingsmarkt of monumentale gebouwen is dit vaak een probleem. De Liberty luchtbehandelingskasten worden standaard samengebouwd geleverd, maar kunnen ook volledig in stijlen en panelen worden geleverd. Hierdoor is zelfs de kleinste doorgang altijd groot genoeg.

Kunststof corrosie vrij en goed geïsoleerd

De beste klasse volgens NEN-EN 1886

Onze Liberty kastwandeigenschappen zijn van topklasse.

Mechanische sterkte

klasse D1

Luchtlekkage

klasse L1

Filter bypass lekkage

klasse F9

Thermische transmissie

klasse T1

Thermische koudebruggen

klasse TB1

De bovenstaande gegevens zijn de hoogst haalbare en volledig gecertificeerd door Eurovent onder certificaat nummer 15.11.007

Handige Plug and Play oplossingen

De in aanschaf voordelige regeltechniek van Rosenberg is voorzien van slimme en complete software waarbij kan worden bijgestuurd op de luchtkwaliteit door CO2 metingen. Zo kunt u de veiligheid bewaken en zien of u voldoet aan de bouwbesluiteisen in de dagelijkse praktijk. Wanneer u ons de regeling laat verzorgen of een regelaar toelevert zijn de kabelgoten, frequentieregelaars etc. gei╠łntregeerd in het ontwerp, voor zowel binnen- als buitenopstellingen. Alle genoemde oplossingen zorgen voor een nette hoogwaardige afwerking van de luchtbehandelingskasten.

Direct de afmetingen en de prijs van uw luchtbehandelingskast bepalen met onze calculatietool?

Producteigenschappen

RVS inox 316 filterraam

Koudebrugvrije sloten (VDI 6022)

Weer- en UV bestendige omkasting

HR kruisstroomwisselaar met coating

Priva regelaar met bus connectivity

PVC dakbedekking met aluminium rand