eurovent document corrosiebestendigheid luchtbehandelingskasten

Op 1 november is het wereld kwaliteitsdag

Bij Rosenberg werken wij voor u elke dag aan de kwaliteit van ons bedrijf en ons product. Na de succesvolle introductie van kunststof dakventilatoren produceren wij nu een volledig kunststof luchtbehandelingskast. Wij gebruiken hiervoor een met glasvezel versterkt composiet. We hebben de kwaliteit van ons bedrijf en onze productlijn verder uitgebouwd met certificeringen voor: ISO 9001 en EUROVENT.

Glasvezel versterkt composiet
Onze luchtbehandelingskasten zijn door het gebruik van composietmateriaal geheel koudebrug vrij (TB1) en zeer geschikt voor dak-opstelling dankzij het geringe gewicht. Corrosie is volledig uitgesloten en de kastwandconstructie is standaard vergelijkbaar met een coating met levensduur “hoog” volgens ISO 12944-2 in de hoogste corrosiebelastings-categorie: CX extreem. 

Kwaliteit
Dat onze materiaalkeuze kwaliteit biedt wordt nu ook bevestigd door EUROVENT publicatie 6/16 “Corrosion protection of Air Handling Units. Kijk hiervoor in de tabel op pagina 11 in de publicatie:

Eurovent – Corrosion Protection of Air Handling Units 

Zeer lange levensduur
De corrosiebestendigheid van onze kastwandconstructie in een omgeving met corrosiviteitscategorie CX extreem zorgt voor een zeer lange levensduur bijvoorbeeld bij toepassingen aan de kust en in zwembaden. Neem voor meer info contact op met uw accountmanager of met de adviseur van ons kenniscentrum:

k.vanHaperen@rosenberg.nl