In welke sector zoekt u een oplossing?

Surgeons performing operation in operation room at the hospital

Zorgsector

De wereldwijde Coronapandemie heeft het belang van goede medische zorg haarscherp naar voren gebracht. Een schone en veilige luchtkwaliteit is voor de zorgsector essentieel.

swimming

Zwembaden

De nieuwe Bhvbz stelt voor het eerst stevige eisen aan de luchtkwaliteit. Voorkom dat uw luchtkwaliteit en gelijkmatigheid van de luchtverdeling een probleem gaat worden in 2022.

shutterstock_1868445559

Chemie

Bij het ontwerp van luchtbehandelingssystemen voor laboratoria staat veilige en duurzame bescherming van mens en omgeving centraal.

shutterstock_568754554

Voeding

Terecht stelt de consument hoge eisen aan het eten en drinken dat wij en ook onze huisdieren dagelijks tot ons nemen.

shutterstock_597623720

Scholen

Een goed binnenklimaat in scholen is belangrijk om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren. Hoe kunt u uw klimaatwensen vertalen naar veilige eisen?

shutterstock_1413534263

Gestapelde woningbouw

Klassiek wordt de ventilatie in de gestapelde woningbouw de-centraal geregeld. Zou één goed centraal systeem niet veel beter zijn? Lees hier hoe wat de voordelen zijn en hoe wij dat al jaren doen.

_DSC83190-BW2

Retrofit

ErP regelgeving brengt met zich mee dat alles energiezuiniger wordt ontworpen. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de levensduur van installaties en uiteraard de energiekosten.

shutterstock_712948552

Kantoren

Een goed binnenklimaat in kantoren is belangrijk om een gezonde en comfortabele werkomgeving te creëren. Hoe kunt u uw gezonde klimaatwensen vertalen naar gezonde eisen?