Dakventilatoren

Dakventilator centrifugaal DV

Dakventilatoren

AC dakventilator DV / DVE

De direct gedreven dakventilatoren met buitenpoolmotor van Rosenberg staan voor kwaliteit. Aangezien de motoren, schoepenwielen en de behuizingen volledig zelf geproduceerd worden gaan bij Rosenberg prijs en kwaliteit écht samen. Het is juist de kwaliteit die ervoor zorgt dat wij al jarenlang een groot marktaandeel hebben met onze ventilatoren op de Nederlandse markt.

EC dakventilator DVE / DVW (gelijkstroom)

De dakventilatoren met gelijkstroommotoren van Rosenberg staan voor innovatieve kwaliteit en duurzaamheid. Deze ventilatoren zijn volledig in eigen fabriek ontwikkeld. De gelijkstroomventilatoren zijn door hun ruime selectiemogelijkheid zeer breed toepasbaar en door hun techniek uitermate zuinig met energie.

 

Verticaal uitblazende dakventilator voor het afzuigen van schone of licht verontreinigde lucht. De dakventilatoren zijn als volgt geconstrueerd:

 

  • Huis: zeewaterbestendig aluminium AIMg3
  • Fundatieplaat: verzinkte staalplaat met poedercoating, RAL 7030
  • Schoepenwiel: t/m type 450 kunststof, vanaf type 500 en groter aluminium AIMg3

 

Elke dakventilator is standaard voorzien van een werkschakelaar, kabeldoorvoer in het fundatieframe en perszijdig voorzien van een beschermrooster. De ventilatormotor is samengebouwd met de centrifugaalwaaier met achterovergebogen schoepen. Deze motor- en schoepenwielcombinatie is dynamisch en statisch gebalanceerd volgens Q2,5 en trillingsvrij opgehangen.

 

De Rosenberg dakventilatoren kunnen worden toegepast in de de utiliteit, sportcomplexen, bedrijfshallen en keukentechniek. De ventilatoren zijn geschikt voor montage op een plat of elk ander gevormd dak.

  • Toerenregelbaar middels een 0-10Volt signaal of drukschakeling
  • Debieten van 100m³/h t/m 16.000m³/h verkrijgbaar
  • Leverbaar in 230V (1f) en 400V (3f)
  • Geluidgedempte uitvoering verkrijgbaar (DVES / DVWS)

Dakventilator hoge temperatuur